15 %

Star Wars – Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

2.124 Ft

Gyártó/szerző: Jeffrey Brown

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 224 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632614830

Mikortól kapható: 2017-05-01

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Leírás

“A Jedi Akadémia végső soron ugyanattól jó, amitől a Darth Vader és fia volt, hogy a sok star warsos külsőségen átsüt a személyes hitelesség, hogynemondjam a hideg űrön a lélek melege. Ezért szerettük annyira olvasni hatéves, első osztályba járó csemetémmel, és emiatt várjuk mind a ketten izgatottan a folytatásokat.” Varró Dániel
“Azt hittem, a második évem a Jedi Akadémián simán fog telni, és így is volt… eleinte. Építettem egy szuper robotot, tanulmányútra mentem egy jeges bolygóra, és messzire elkerültem Gammy galaktikus kajáját. Aztán minden összekuszálódott! A pilótaképzés sokkal nehezebb volt, mint vártam, a legjobb barátaim hanyagolni kezdtek, és az osztály zsarnokai megpróbáltak átcsábítani a sötét oldalra – ami egész jó mókának tűnt! És én még azt hittem, hogy az általános iskola volt nehéz…”
A Jedi Akadémia-sorozat folytatása az előző részhez hasonlóan képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a sulis lét minden vicces és kínos pillanatát.
A szerző a Vader kicsi hercegnője, a Darth Vader és barátai és a Jó éjt, Darth Vader! című könyvekből jól ismert Jeffrey Brown-stílussal ezúttal is gondoskodik a felnőttek és gyerekek önfeledt szórakozásáról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Star Wars – Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.