20 %

Love & Gelato – Firenzei nyár

2.399 Ft

Gyártó/szerző: Jenna Evans Welch

Kiadó: Móra Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 56 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789634152927

Mikortól kapható: 2017-06-19

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Leírás

Lina nemrég veszítette el édesanyját, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy lánya keresse fel édesapját, akivel Lina eddig még soha nem találkozott. A lány fájdalommal és haraggal érkezik Olaszországba, és nem vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Még Firenze napsütötte, varázslatos tájai, virággal teli utcái, meghitt hangulatú kávézói és gyönyörű műalkotásai sem derítik jobb kedvre.
Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodálatos világ, amely titkos románccal, lenyűgöző látnivalókkal és kis pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogy anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. Ren, Lina újdonsült barátja mindent elkövet, hogy támogassa a lányt. Így nem csoda, hogy Lina menthetetlenül beleszeret.
Valaki egyszer régen azt mondta Linának, hogy az emberek a szerelem és a fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Love & Gelato – Firenzei nyár” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.