15 %

Göröngyös Úti Iiskola – Lássatok csodát!

2.508 Ft

Gyártó/szerző: Kertész Erzsi

Kiadó: Cerkabella Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 92 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789639820760

Mikortól kapható: 2017-04-06

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13356 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármely másik iskola. Itt is mindig történik valami.
Most éppen Arika, egy másodikos kislány kerül az események középpontjába. Azt állítja, hogy a dúsgazdag svájci rokonai egy vidámparkszerű kastélyban élnek. Nyáron meglátogatja őket, és magával vihet még valakit. De ki legyen az? Az osztályban hatalmas versengés indul Arika barátságáért. Vajon igaz-e a csodás svájci történet, vagy csak a kislány regényes képzeletének a műve? Kiderül a könyvből!

Kertész Erzsi regénye, a gyerekirodalomban éppen csak felfedezett műfaj, az úgynevezett problémaorientált gyerekkönyvek sorába tartozik. Ezek a könyvek egy jól meghatározott, pontosan körvonalazható problémát mutatnak be, ez többnyire a gyerekek mindennapjaiban hangsúlyozottan van jelen. A környezet csodálatának, elismerésének megnyerése sokszor csak nagyotmondás által valósítható meg – azaz, a könyvben megfogalmazódó kérdés: mi az ára a népszerűségnek?

A szöveg tartalmában és terjedelmében is a 6-10 éves korosztály számára a legideálisabb önálló olvasásra, de közös családi olvasásra vagy iskolai feldolgozásra is. Metzing Eszter illusztrációival a szöveg még közelebb kerül gyerekek világához: az ismerősségükben kedves figurák a ráismerés, a mintakövetés lehetőségét erősítik: minden gyerek király.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Göröngyös Úti Iiskola – Lássatok csodát!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük