A mai blogban összeszedtünk 5 olyan mesekönyvet, amit mindenképpen érdemes beszerezned. Top 5 mesekönyvek.

Az első könyv a Szeleburdi család. Egy érdekes történet egy családról, akiknek a mindennapjaikba tekinthetünk bele. A könyv egy a Faragó család eseménydús hétköznapjaiba enged betekintést amit a Laci egy naplóban rögzít. Természetesen Laci cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó – akinek szerencsére nem kell öregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön – biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.
Ide kattintva leadhatod a rendelést: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/gyermekkonyvek_85/szeleburdi-csalad/

A második könyv Harisnyás Pippi. Egy igazán kellemes és izgalmas mese. A főszereplő egy kilencéves, szeplős, copfos kislány, akit úgy hívnak, hogy Harisnyás Pippi. Egy apró kis tengerparti városkában él a lovával és Nilsson úrral, a majmával.A város lakói rájönnek, hogy milyen különös lakója van. Rengeteg izgalmas órákat köszönhetek a mesének és a gyermekeim is nagyon szerették. Kalandos és izgalmas.
Ide kattintva leadhatod a rendelést: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/gyermekkonyvek_85/harisnyas-pippi/

A harmadik könyv a Vackor az első bében. A történet egy kis mackóról szól, aki iskolába jár akár csak a többi gyerek.Elsőre elég viccesen hangzik, hogy egy medve iskolába jár, de a nagy mancsa és a körmei ellenére egész jól veszi az akadályokat. Jól tornázik és nagyon könnyen megtanul olvasni is. Azonban eljön a tavasz és kisüt a nap és a kis mackó kalandra vágyik. Szerintetek, hogy érinti majd az osztályát? Rendeld meg ezt a csodás mesekönyvet és megtudod, hogy hogyan folytatódik a kis mackó Vackor élete.
Ide kattintva leadhatod a rendelést: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/gyermekkonyvek_85/vackor-az-elso-beben/

A negyedik könyv a barangoló. Igazi kalandoroknak ajánlom ezt a mesekönyvet. A könyv segítségével gyermeked hat földrész országait és tájait fedezheti fel. A mesekönyv két főszereplője Menő Marci és Marcipán akik belevetik magukat a nagy utazásba. Felfedeznek tájakat, gyönyörű városokat. A könyv olvasása közben rengeteg információt kapsz, hogy éppen merre járnak a srácok. Rengeteg izgalomban lesz részed. Légy részese ennek a csodálatos mesének. Készen állsz? Akkor kalandra fel!
Ide kattintva leadhatod a rendelést: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/ifjusagi_konyvek_79/barangolo-kacskaringos-utakon-a-vilag-korul/

Az ötödik könyv és ezzel zárom a mai top 5 mesekönyvet az Ágról szakadt Tóbiás. Egy igazi francia kalandregény amit számos nemzetközi díjjal tüntettek ki és meghódította egész Europát. Egy igazi kis liliputi világot ismerhetsz meg. A főszereplő a számkivetett Tóbiás, aki másfél milliméter magas és a fa lakói között él. Édesapja kutatásai bajba sodorják szegény Tóbiást, akinek nincs más választása menekülnie kell a fa lakói elől. Hogy mi lesz szegény Tóbiás sorsa? Rendeld meg és kiderül.
Ide kattintva leadhatod a rendelést: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/ifjusagi_konyvek_79/agrol-szakadt-tobias-a-szamkivetett/