20 %

Mit kezdjünk az akaratossággal? – Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék

2.690 Ft 2.152 Ft

Gyártó/szerző: Deliága Éva, Lovász Hajnalka

Kiadó: Ciceró Könyvstúdió Kft.
Megjelenés éve: 2012
Oldalszám: 48 oldal
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789635397747

Mikortól kapható: 2018-01-05

Várható szállítás: 2–5 munkanap

Leírás

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.
Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.

Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet – és a mesék kis hallgatóját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mit kezdjünk az akaratossággal? – Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük