15 %

Legyőzzük a félelmet! – A gyermekkori szorongások kezelése a játékos nevelés módszerével

3.360 Ft 2.856 Ft

Gyártó/szerző: Lawrence J. Cohen

Kiadó: HVG Könyvek
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 432 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789633043813

Mikortól kapható: 2017-01-24

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13127 Kategória:

Leírás

A Magyarországon is nagy sikert aratott Játékos nevelés világhírű szerzője új könyvében a gyermekkori félelmek és szorongások kezeléséhez ad kreatív, gyakorlatias segítséget.
Szülőként gyakran tehetetlennek érezhetjük magunkat a gyerekünk félelmével, szorongásával szemben, főleg, ha az számunkra érthetetlennek, indokolatlannak tűnik, vagy a megnyugtatására tett kísérletek mind kudarcot vallanak. Frusztrálódunk, aggódunk a gyerek miatt, és legfőképpen: segíteni szeretnénk. A jó hír az, hogy erre képesek is vagyunk csak esetleg más módon, mint gondoltuk. Hiábavaló győzködés helyett érdemes a játékos nevelés gazdag eszköztárából válogatnunk.
Az ebben a könyvben szereplő ötletek azoknál a gyerekeknél is alkalmazhatók, akik csak időnként szoktak aggódni, és azoknál is, akik krónikusan félnek vagy súlyosan szoronganak. A játékos gyereknevelést két és tizenkét éves kor között tudjuk a leginkább kamatoztatni, de a kötetben sok olyan technika szerepel, amelyeket akár a tizenöt évesek is élvezhetnek. Sőt, maguk a szülők is segítséget találnak saját szorongásaik kezeléséhez amennyiben történetesen vannak ilyenek.

Ha sikerül belépned a játékba, a játék már sodor, mozgósítja a fantáziát, kiváltja a szenvedélyt. A szenvedély: öröm! Az öröm pedig – mindig újra – kioltja a szorongást. Oldja, feloldja a félelmet. Erre tanít meg ez a könyv. DR. VEKERDY TAMÁS

Dr. Cohen hatékony eszközöket ad a szülők kezébe a gyerekek félelmeinek, szorongásainak kezeléséhez, a belső biztonságérzet kialakításához. Az egyik legjobb könyv, amit az utóbbi időben olvastam, szeretettel ajánlom! DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Legyőzzük a félelmet! – A gyermekkori szorongások kezelése a játékos nevelés módszerével” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük