15 %

Kitolás – Túlélőkalauz kezdő apáknak

3.399 Ft

Gyártó/szerző: Szily László

Kiadó: Pozsonyi Pagony
Megjelenés éve: 2017
Oldalszám: 32 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789634102175

Mikortól kapható: 2017-01-24

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13131 Kategória:

Leírás

A csajodnak egyszer csak úgy kiélesedik a szaglása, mint egy juhászkutyának, és észreveszed, hogy mintha még soha nem lett volna ekkora a melle. Innentől pedig nincs megállás a lejtőn! A népszerű újságíró kultikus, kétkötetes műve fiatal apáknak szóló kalauz egy valaha fiatal apától. A most egyben kiadott könyvek első része a terhesség észlelésétől a szülésen át az első hónapok kalandjaiig készíti föl a férfiakat, a második pedig a pár éves gyerekkel való birkózás vicces, durva, fárasztó és szórakoztató sportjáról szól.

Szily László elszórakoztatja a joggal betojt újdonsült apukákat, miközben némi praktikus információval is felvértezi őket arról, mi következik, amikor összeomlik korábbi életük. A szöveget a szerző saját rajzai illusztrálják.

A játszótér spirituális középpontja a csap vagy ivókút, ahol a gyermekek mocsáráldozatot mutatnak be a sarat feltaláló Anyatermészetnek. Ausztrál tudósok szerint egy kölyök napja akkor teljes, ha délután hatig ruhafelületének minimum 62 százalékát benedvesítette. Mindig helyezkedj úgy, hogy el tudd vágni a spirituális középpont felé törő gyermek útját!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kitolás – Túlélőkalauz kezdő apáknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük