15 %

Isten hozott! – Vallomások apaságról, anyaságról

2.805 Ft

Gyártó/szerző: Szőnyi Szilárd

Kiadó: Tessloff és Babilon Kiadó
Megjelenés éve: 2014
Oldalszám: 124 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789632942766

Mikortól kapható: 2014-11-07

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 10274 Kategória:

Leírás

Gyermektelenek és sokgyermekesek, meddők és örökbefogadók, anyák és apák. Az életét a gyengéd születésre feltevő bába, és az orvos, aki immár évek óta nem végez abortuszt. Szerzetes és lelkésznő, a sérült fiát gyászoló, majd egyéni tragédiája tapasztalatát mások szolgálatába állító anya. Akik nélkül nincs gyerekkor: a nagy magyar mesélő és a minden családban otthonos gyermekdalszerző. A Böjte Csaba egykori árvájából lett szászvárosi nevelőnő, a Németországból visszatért gyermekszív-sebész és a megejtően hiteles politikusfeleség. A népszerű tejesember, igazgatónő Belgiumból és a hitvese fél veséjével élő családapa.
Másfél tucat interjú, bepillantás másfél tucat család életébe, otthonába. A legszebb és egyben talán a legnehezebb hivatás: az apaság, az anyaság, a gyermeknevelés titkai. Nevetés és sírás, születés és belehalás, fentek és lentek, menny és pokol. Emberi erőfeszítés isteni gondviselés.
A Heti Válasz Kiadó immár hatodik alkalommal rendezi kötetbe azokat a beszélgetéseket, amelyeket a lap munkatársai készítettek neves közéleti személyiségekkel, művészekkel, illetve a hétköznapok hőseivel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Isten hozott! – Vallomások apaságról, anyaságról” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.