15 %

Gyereknevelés hatalmi harcok nélkül – A vidám, kiegyensúlyozott, együttműködő család titka

2.678 Ft

Gyártó/szerző: Susan Stiffelman

Kiadó: Helikon Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 284 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632272887

Mikortól kapható: 2016-08-24

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12732 Kategória:

Leírás

Folyamatosan áll a bál otthon? Gyermekünket reggelente képtelenség kiimádkozni az ágyból, majd időben útnak indítani az iskola felé? Este kizárólag hosszas fenyegetőzéssel és alkudozással vehető rá, hogy nekilásson a leckének, miközben szinte lehetetlen elvonszolni a számítógép elől? Ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, rögtön dacolni kezd, nyafog, hisztizik, mire persze bennünk is felmegy a pumpa? Volt egyáltalán egy nyugodt napunk mostanában?
Itt az ideje, hogy legyen! Susan Stiffelman, a neves pszichoterapeuta állítja: a kényszer csak ellenállást és konfliktusokat szül. A Gyereknevelés hatalmi harcok nélkül arra buzdít, hogy álljunk át gyermekünk oldalára. Hiszen végtére is egy csapat vagyunk! Legyünk higgadt, magabiztos hajóskapitányok közös életünk tengerén, szélcsendben és viharban egyaránt! Ha erős támaszként állunk csemeténk mellett a legválságosabb pillanatokban is, ha értékeljük egyedi tulajdonságait, ha képesek vagyunk a jelenben élni és örülni az együtt átélt pillanatoknak, hamarosan úgy fogjuk érezni: gyermekünket kicserélték.
Csempésszük vissza a békét mindennapjainkba!
SUSAN STIFFELMAN a kaliforniai Malibuban élő család-, házasság- és okleveles pszichoterapeuta, a The Huffington Post nagyra becsült szülői életvezetési tanácsadója. Útmutatásai a világ minden táján emberek életét változtatják meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyereknevelés hatalmi harcok nélkül – A vidám, kiegyensúlyozott, együttműködő család titka” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.