15 %

Eleven kölykök – Kézikönyv az élénk, mozgékony, dacos, lobbanékony, érzékeny és fogékony gyerekek neveléséhez

2.678 Ft

Gyártó/szerző: Mary Sheedy Kurcinka, Ed.D

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 208 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9786155281358

Mikortól kapható: 2017-01-24

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13124 Kategória:

Leírás

A gyereked érzékenyebb, energikusabb, lobbanékonyabb az átlagnál? Sokan „hiperaktívnak”, „nehéz” vagy „rossz gyereknek” bélyegzik, holott egyszerűen csak eleven? Ugyanakkor jobb napokon levesz a lábadról érett humorával, megdöbbentő megfigyeléseivel és bölcsességével… Ilyen gyerekek anyjaként, apjaként az ember gyakran egyedül érzi magát a gondjaival. A hagyományos gyereknevelési praktikák ugyanis rendre csődöt mondanak, te pedig azon rágódsz: mit rontottál el.
Mary Sheedy Kurcinka, amerikai sikerszerző, nemzetközileg is elismert oktatási szakember határozottan állítja: az elevenség gyakoribb jelenség, mint hinnéd – és nem lehetetlen együtt élni vele! A klasszikusnak számító kötetből kiderül, miképp kezelheted a gyereked indulatait – és a sajátjaidat –, hogyan vihetsz rendszert a hétköznapok tevékenységeibe, például az étkezésekbe vagy a lefekvésbe, és hogy a nehézségek mellett hogyan összpontosíts gyereked kiválóságaira.
Az Eleven kölykök mélyen empatikus, üdítően szellemes, komoly kutatásokra alapozott kézikönyv, amely az életből származó példákkal és gyakorlati tanácsokkal látja el a nehezen kezelhető gyerekek szüleit. Kötelező olvasmány mindazoknak, akik békére és nyugalomra vágynak, de nem akarják letörni gyerekeik szárnyait.

MARY SHEEDY KURCINKA nemzetközileg elismert előadó és szülőket segítő oktatási szakember. Számos sikerkönyv szerzője, családi tréningjein és workshopjain szülők és gyerekek százainak életét teszi könnyebbé. Férjével a montanai Bozemanben él, egy felnőtt fiú és lány büszke édesanyja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eleven kölykök – Kézikönyv az élénk, mozgékony, dacos, lobbanékony, érzékeny és fogékony gyerekek neveléséhez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük