20 %

A kisgyerekkor nagy kérdései

3.920 Ft

Gyártó/szerző: Jo Frost

Kiadó: KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ
Megjelenés éve: 2017
Oldalszám: 296 oldal
Kötés: füles, kartonált
ISBN: 9789634370789

Mikortól kapható: 2017-12-11

Várható szállítás: 2–5 munkanap

Cikkszám: 13509 Kategória:

Leírás

Ha kizárólag az zakatol a fejedben: „Nem tudom, mit csináljak! Áááá!”, akkor jó helyen jársz. Nem lesz semmi gond. Nem vagy egyedül. Ígértem én már olyat, amit ne tartottam volna be? Fogom a kezed. Tudom, hogy ezzel a könyvvel fölszerelkezve élvezni fogod gyermeked életének legvarázsosabb éveit. Mérget vennék rá.
Jo Frost

Jo Frost, az Egyesült Királyság legmegbízhatóbb és legelismertebb gyereknevelési szakértője a magyar szülők körében is népszerű Szuperdada 1–2. után olyan könyvet írt, amely kizárólag a kisgyerekkorra (14 hónap-5 év) koncentrál.
Új eszközöket és módszereket tanít, hogy szülőként jobban megértsük gyermekeink érzelmeit és gondolkodásmódját, miközben rólunk sem feledkezik meg. Számos jó tanáccsal szolgál arra nézvést, hogyan érezhetjük magunkat egy kicsit jobban a bőrünkben ebben a gyermekünk fejlődése szempontjából oly fontos időszakban, amely néha meglehetősen frusztrálónak és idegtépőnek tűnik.
A konkrét tanácsok és ötletek mellett ezúttal mesekönyveket, játékokat és mondókákat is ajánl, amelyek még színesebbé és hasznosabbá, már-már nélkülözhetetlen kézikönyvszerűvé teszik munkáját.

„Jo Frost tanácsai és javaslatai már-már receptszerűek – pontosan adagolt utasításokkal operálnak. És működnek.” Dr. Nemes János

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A kisgyerekkor nagy kérdései” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük