14 %

Szerelem a Corona idején antológia

3.095 Ft

17 készleten

Cikkszám: 191672 Kategória:

Leírás

A szerelem rád találhat a legnehezebb időkben is!
A járvány mindannyiunk életét megváltoztatta, de a viszontagságok mutatják meg, mi az igazán fontos, miért érdemes küzdeni, miért érdemes élni. Lehet ez a szerelem?
17 történet, ami megmutatja, hogy bármilyen sötétnek tűnik a világ, ha kinyújtod a kezed, rátalálhatsz arra, aki kivezet a fényre.
Talán a titokzatos szomszédod,aki kedves üzeneteket hagy neked az ablakában. Talán a vonzó, de mogorva exfőnököd,aki akkor segít rajtad, amikor senki más nem. Talán a fiú, akinek összetörted a szívét,de még azután is bármit megtenne, hogy újra boldognak lásson. Talán egy idegen, akivel véletlenül ismerkedtél össze a neten,de segít megtenni azt a lépést, ami megváltoztatja az életed. Talán egy múltja elől menekülő srác,aki megtanít jelen lenni, érezni, boldognak lenni a mostban. Engedd el a gondokat,és éld meg a szép pillanatokat!

„Élni jó, ezt hirdetik ezek a hol szívdobogtató, hol megható szerelmes történetek. Minden novellát szerettem benne, kis napfényfoltok, melyek megmelegítik a lelket." – On Sai –

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
16 éves kortól ajánljuk!

További információk

EAN