12 %

Mondd, hogy megvársz

4.399 Ft

17 készleten

Cikkszám: 198791 Kategória:

Leírás

„Gyönyörű és érzelmes!" – KCBookLover
 

„Vicces, drámai, szexi." – The Escapist Book Blog

Hatéves korunk óta Devney Maxwell a legjobb barátom, és fogalma sincs arról, hogy szerelmes vagyok belé. Útban a profi baseballjátékosi karrier felé továbbra is ő maradt az otthonom – az egyetlen otthon, amelyet valaha is ismertem. De amikor visszatérek Sugarloafba, hogy gondoskodjam a családi farmról, azzal szembesülök, hogy épp a rossz férfival készül összekötni az életét… és elönt a kétségbeesés.
Elég egyetlen, tökéletes csók, hogy megváltozzon minden.
Hat hónapom van, hogy helyrehozzam a dolgokat Devney-vel – vagyis meggyőzzem, hogy hagyja itt ezt a várost, és azt az egy csókot örökkévalósággá változtassam.
Éppen erre törekszem, és azzal töltöm a napjaimat, hogy az unokaöccse baseballcsapatát eddzem, helyrepofozzam a farmot, és teljes szívemből szeressem őt. Végül már úgy néz ki, hogy a kapcsolatunk szilárd alapokon áll, és találni fogunk valami megoldást, hogy működni tudjon.
Aztán beüt a tragédia, ami örökre megváltoztatja az életét. Őrá nagyobb szükség van itt, mint eddig bármikor, számomra azonban szóba se jöhet, hogy maradjak.
Tudom, hogy nekem csakis ő kell, és ehhez képest lehet, hogy most el kell engednem.
Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak.

„Corinne Michaels lélegzetelállító új sorozata bővelkedik érzelmekben, romantikában és reményben." – Melanie Harlow, USA Today bestsellerszerző

 

„Az Arrowood fivéreket egyenesen imádni fogod! Kihagyhatatlan!" – K.A. Linde, USA Today bestsellerszerző

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író