14 %

Könyvesbolt a tengerparton

3.689 Ft

6 készleten

Cikkszám: 198178 Kategória:

Leírás

Adnál még egy esélyt? Az lenne a dolgok rendje, hogy Sophie Lawson jól érezze magát a húga esküvőjén. De ha tudta volna, ki lesz a vőfély, sehogy sem tudta volna megacélozni magát. Miután az édesanyja fekvőbeteg lett, és az apjuk lelépett otthonról, Sophie anyjuk helyett gondoskodott két testvéréről: Sethről, és a húgáról, Jennáról. Támogatta őket, amíg elvégezték a főiskolát, és félretette álmát, hogy saját könyvesboltot nyit Piper?s Cove-ban, ebben a festői észak-karolinai kisvárosban, ahol gyerekkorukban olyan sok időt töltöttek.
Végre itt az alkalom, hogy Sophie megvalósítsa célját, hiszen Seth állást kapott, és Jenna is sínen van: hozzámegy a pasijához, akivel főiskola alatt együtt jártak. A lagzi Piper?s Cove-ben lesz. De aztán kiderül, hogy a vőfély nem más, mint Aiden Maddox, Sophie gimis szerelme, aki annak idején faképnél hagyta Sophie-t.
Vajon mit hoz az újabb találkozás? Sophie miért bízzon abban, aki egyszer már átejtette? Vágtatva közeledik Piper?s Cove felé a hurrikán, és egy biztos: ha odaér, kő kövön nem marad.
?Sophie és Aiden története az első oldaltól kezdve rabul ejtett. Még levegőt is elfelejtettem venni olvasás közben. Denise virtuózan bontja ki az ?adj még egy esélyt!? románcot a Könyvesbolt a tengerpartonban. Imádtam! Öt óriási csillag!? – Jenny Hale, USA TODAY bestsellerszerző
?Denise Hunter regényei kivétel nélkül mindig megnevettetnek, és reménnyel töltenek el. A Könyvesbolt a tengerparton is ilyen. Szeretetteljes társaság, kis vízparti város, ?adj még egy esélyt!? románc, aminek érdemes szorítani. Az ember mást se akar, csak bekuckózni és ezt olvasni.? – Melissa Ferguson, a Dating Charade című regény szerzője

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író