14 %

Folsom A férfiak végnapjai 1.

2.837 Ft

24 készleten

Cikkszám: 198397 Kategória:

Leírás

Már csak 12 nemzőképes férfi maradt a régiókban. Ők az Utolsó Férfiak.
Az általunk egykor ismert nemzet már a múlté. Mivel a férfinem a kihalás szélén áll, a világ megmentésére létrejön az Utolsó Férfiaknak nevezett társaság. Folsom Donahue egy a tizenkét férfi közül, akinek egyetlen feladata, hogy újra benépesítse a Régiókat. Nap nap után idegen nőkkel kell ágyba bújnia, amitől Folsom olyan szinten megcsömörlik, hogy nincs annyi nő, pénz vagy olyan státusz, ami ezt ellensúlyozni tudja. Amíg színre nem lép Gwen.
Gwen amióta az eszét tudja, mindig is gyereket szeretett volna, de amikor végre lehetőséget kap rá, hogy sajátja legyen, régóta rejtegetett igazságra bukkan. A felfedezett igazságtalanság hatására elhatározza, hogy megmenti a férfiakat, bár rajta kívül senki nem gondolja, hogy megmentésre szorulnának.
A reménytelen korszakban fellobbanó tiltott szerelem forradalmat robbant ki. Folsom és Gwen az egymás iránti szerelem és a kötelességérzet csapdájában vergődve végül választásra kényszerül. De vannak, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék őket.

„Hűha, ez volt aztán a kaland! Olyan volt, mintha Az éhezők viadalát A szolgálólány meséjének fordított változatába oltották volna. Én pedig faltam a könyvet." – Cundykj, amazon.com
 
„A Folsom a lehető legjobb értelemben ÉSZVESZEJTŐ volt." – Sarah Arndt, amazon.com
 
 
 

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író