14 %

A rabság gyönyöre

3.611 Ft

151 készleten

Cikkszám: 194375 Kategória:

Leírás

„Könyörtelen, mégis gyönyörrel teli" – Ella Steel
 

„Lesokkolt, és a földbe döngölt" – My relationship with books

 
Lebilincselő szenvedély
Egyszerű nyaralásnak indult, majd rémálommá vált… Egy barátnő és egy ház, ahol semmi sem az, aminek látszik. Egy titkos buli, ahol Aisha elveszíti a legfontosabbat: a szabadságát. Az élete már nem az övé, más rendelkezik vele. Olyan életet kell élnie, amelyet nem ő választott, amelybe belekényszerítették. Minden napja szenvedés, és csak egy kiút látszik. Ám a pokolból nem ilyen egyszerű a menekülés.
Egy majdnem tragikus találkozás mindent megváltoztat, szabadságának kulcsa Roman Raine kezébe kerül. Egy olyan férfi kezébe, akihez még vonzódni is veszélyes. Mégis feltámad a vágy, a határok, amelyek elválasztják őket, egy napon elmosódnak, hogy átadhassák helyüket a gyönyörnek. A rabság gyönyörének.
Marilyn Miller, a népszerű sikerszerző erotikus-romantikus regényében megmutatja, hogy ott is születhet szerelem, ahol nem hinnénk. Mert ennek az érzésnek sok arca van. Születhet-e rabságban szerelem? Igen. Legyőzhetőek-e a félelmeink? Igen. Mert bár az emberi lélek sérülékeny, mégis az a legerősebb fegyverünk.

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író