A Mesekönyv Áruház rajzversenyt hirdet „Így készülődünk a húsvétra…” címmel óvodás és alsó tagozatos általános iskolás gyerekeknek. Arra kérjük a gyermekeket, hogy rajzolják le, hogyan várják a nyuszit, hogyan zajlik a locsolkodás, illetve bármit, ami a húsvétról eszükbe jut.
Beküldési határidő: 2015. április 5.

Pályázni három korcsoportban lehet:

Óvodások
1–2. osztályos általános iskolások
3–4. osztályos általános iskolások
Tetszőleges technikával készülhetnek a művek, legyen az színes ceruza, filctoll, festék, zsírkréta stb. A rajzokat beszkennelve vagy fényképezve várjuk az info@mesekonyv-aruhaz.hu címre, de postán is elküldhetőek az 1192 Budapest, Zoltán u. 72. II/16. címre. Egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással nevezhet. Kérjük a szülőket, gondviselőket, hogy nevezéskor adják meg a készítő keresztnevét, életkorát és pályázati korosztályát. A nevezéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy a rajz feltöltésre kerüljön a Facebook oldalunkra a gyermek keresztneve és életkora feltűntetésével.

Nyeremény, mindhárom korosztályban külön-külön:

1. díj: 3.000 Ft-os ajándékutalvány

2. díj: 2.000 Ft-os ajándékutalvány

3. díj: 1.000 Ft-os ajándékutalvány

Ezenkívül közönségdíjat is hirdetünk, amelyre a Facebookon keresztül lehet majd versenybe szállni. Az az alkotás nyer, amelyik a legtöbb „Like”-ot kapja smiley

Közönségdíj: 3.000 Ft-os ajándékutalvány

Az ajándékutalványok levásárolhatók a Mesekönyv Áruház webáruházban (www.mesekonyv-aruhaz.hu). Az utalványok készpénzre nem válthatók.