Öt mesekönyv a legkisebbeknek

Buda és Vince – Mindig igazam van!

A történet két főszereplője Buda és Bence. Egy nyári táborban rengeteg nehézségen mennek keresztül, de végül nagyon jó barátok lesznek. Nemsokára szeptember van és mindenki a saját igazát hajtogatja.Tanárok, szülők és bizony Buda és Vince is. Azt hiszik, hogy mindig igazuk van. Érdekes mesekönyv. Érdemes elolvasni a történetet. Nagyon egyedi és jópofa könyv.

Ide kattintva tudod megrendelni a mesekönyvet:

A lány, aki orvos akart lenni

Hugonnai Vilma a lenyűgöző kitartás szimbóluma. Sajnos olyan korban élt, amikor még a Nők nem járhattak egyetemre. Kitartó volt és más volt mint a többi lány. Ő mindenképpen tanulni szeretett volna, hogy orvosként tevékenykedjen. Zürichben megszerezte végül az orvosi diplomát, de ahol Ő szeretett volna tevékenykedni az Magyarország volt, viszont itt nem használhatta a diplomáját.
50 éves korában sikerült elérni szegény lánynak végül, hogy a magyar egyetem orvosi karán is levizsgázhasson. Ha kíváncsi vagy, hogy közben miken ment keresztül a lány, aki az álmait követte, akkor mindenképpen rendeld meg ezt a mesekönyvet.

Ide kattintva tudod megrendelni a mesekönyvet:

Egy Zizi naplója 1.

A mesekönyv főszereplője Nikki Maxwell, aki nemcsak iskolát vált, hanem teljesen új életet akar kezdeni. Nem elégedett eddigi életével. Folyamatosan balszerencsés és szeretne menő lenni a suliban is. Csakhogy ő az a fajta lány aki az ebédlőben magára önti a spagetitt, minden csíntevéssel lebukik, Haloveen-re patkánynak öltözik és az apja kocsijának a tetején egy hatalmas nagy műanyag csótány ül. Most már értitek, hogy miért nem elégedett jelenlegi életével? Niki életében nincsenek unalmas percek és tiédben sem lesznek, ha elolvasod ezt a csodás mesekönyvet. Ismerd meg a menő Nikit.

Ide kattintva tudod megrendelni a mesekönyvet: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/termek/egy-zizi-naploja-10-egy-nem-tul-tokeletes-kutyacsosz-mesei-kutyapesztra/

Boldog szülinapot, Rossz Cica!

Szülinapi meglepetés Mufurc Macseknak? Ebből még kalamajka lehet a javából! Mufurc Macseknak születésnapja van, és valami nagyon különleges ajándékra vágyik. Ha nem kapja meg, akkor bizony jaj lesz a vendégeknek! A szülinapra hivatalosak a környékbeli cicák: Szószátyár Nyau, Különc Macskusz, Büdi Kandúr és a többiek. És persze Murray bácsi, no meg szegény Kutyus. Szeretnéd tudni, hogy mi volt az a különleges szülinapi ajándék amire Mufurc Macsek vágyott? Akkor olvasd el mindenképpen ezt a szuper mesekönyvet.

Ide kattintva tudod megrendelni a mesekönyvet:

A kisvakond és a tavasz

Végre tavasz van. Olvad a hó és egyre melegebb van. A kisvakond is jól tudja, hogy bizony itt a tavasz. Kikukucskál a földsapkából és igen végre itt a tavasz. Csupa derű a világ…… vagy mégsem? Ha szeretnéd megtudni, hogy mi történik a kisvakonddal és milyen kalandokban lesz része, akkor rendeld meg a mesekönyvet.

Ide kattintva tudod megrendelni a mesekönyvet: