15 %

Te vagy nekem a levegő – Sea Breeze 1.

2.999 Ft 2.549 Ft

Gyártó/szerző: Abbi Glines

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 288 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632616469

Mikortól kapható: 2016-04-17

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12298 Kategóriák: , ,

Leírás

A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól.
Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője.
Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat , akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet.
Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes.
Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Te vagy nekem a levegő – Sea Breeze 1.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük