15 %

Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény borító

3.399 Ft

Gyártó/szerző: Tammara Webber

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 360 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789633994825

Mikortól kapható: 2016-03-30

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12164 Kategóriák: , ,

Leírás

Amint a legutóbbi filmje forgatásán megismerkedtek,
Graham Douglas rögtön odavolt Emma Pierce-ért. Ám a lányt a szupersztár Reid Alexander szemelte ki magának. Miután Graham a forgatás alatt minden tőle telhetőt megtett, hogy ne szeressen bele Emmába, kap még egy esélyt véletlenül összetalálkoznak New Yorkban. És ezúttal ki is akarja használni a lehetőséget.
Emma Pierce feláldozta ígéretes hollywoodi karrierjét, hogy átlagos lányként élhessen. Azt hitte, úrrá lett érzésein a két nagyon különböző fiú iránt, akik legutóbbi filmje forgatásán vetélkedtek a szívéért, ám a sors egy manhattani kávézóba sodorja, ahol szembetalálja magát azzal a sráccal, aki még mindig hiányzik neki.
Brooke Cameron épp most élt túl egy három hónapos forgatást az irtó vonzó, irtó arrogáns exével: Hollywood ügyeletes szépfiújával. Idősebb és bölcsebb fejjel Brooke most jó barátját, Grahamet szemelte ki magának, és csak egyetlen akadály áll az útjában: Emma. Az a lány, akit Graham képtelen elfelejteni.
Reid Alexander egyetlen szóval össze tudja foglalni az életét: unalmas. Nem sok tennivalója akad az interjúkon, fotózásokon és legutóbbi filmje premierjén kívül. Szüksége van valami elfoglaltságra, de arra álmában sem gondol, hogy még mindig morcos exével fog összeállni, és közös erővel próbálják meg elérni a céljukat: Graham és Emma szakítását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) – kemény borító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük