15 %

Tündérkönyv – Balszerencsés tündérmese 3.

2.549 Ft

Gyártó/szerző: Chanda Hahn

Kiadó: Alexandra Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 128 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789633578964

Mikortól kapható: 2016-09-11

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12763 Kategóriák: ,

Leírás

Mina belefáradt, hogy a mesebeli küldetések folyton próbára teszik. Épp azon gondolkozik, hogy véget vet ennek az egésznek, mikor merengéséből füstszag riasztja fel. Mire észbe kap, otthonát már elborították a lángok, így mindent hátrahagyva kell elmenekülnie. Mina csodával határos módon kijut az égő épületből, ám öccsének, Charlie-nak nem volt ilyen szerencséje.
Mina próbál talpra állni, és szembeszállni végzetével a tragédia után, mikor váratlanul felbukkan egy titokzatos alak, aki megzsarolja őt. A lány kénytelen minden veszélyt vállalva engedelmeskedni. A helyzetét csak nehezíti, hogy le kell győznie Brody iránt táplált szerelmét.
Eközben Jared, Mina tündér segítője mindent megtesz, hogy megóvja a lányt, de ő sem képes minden pillanatban mellette lenni. Így amikor Mina ráébred, hogy nincs más választása, egyedül lép át a tündérvilágba. Az ismeretlen hely ugyan varázslatos, de halálos veszélyeket is rejt. Mina, dacolva a nehézségekkel, mindent elkövet hogy felkutassa és elpusztítsa a mesebeli világ leggonoszabb lényét, Teague-et. De lehet, hogy ezzel követi el élete legnagyobb baklövését?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündérkönyv – Balszerencsés tündérmese 3.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.