100 %

These Broken Stars – Lehullott csillagok

3.498.999 Ft 2.799 Ft

Gyártó/szerző: Amie Kaufman, Meagan Spooner

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés éve: 2014
Oldalszám: 270 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632454405

Mikortól kapható: 2016-05-22

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12481 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. De hirtelen katasztrófa történik: valami kirántja a hiperűrből a hatalmas luxusűrhajót, és az a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen élik túl a katasztrófát, és úgy tűnik, rajtuk kívül senki más nincs a bolygón.
Lilac az univerzum leggazdagabb emberének a lánya, Tarver viszont a nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már kitüntett háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac-féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. De mivel csak egymásra számíthatnak, muszáj együttműködniük, hogy átjussanak a kísérteties vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.
És egyszer csak a körülmények dacára Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód mégis volt valami haszna annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a hétköznapi életükben nem lehet közös jövőjük, azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre a bolygón maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásoknak. Lilac és Tarver talán elhagyhatja ezt a bolygót, de az biztos, hogy többé már nem lesznek ugyanazok, akik korábban voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„These Broken Stars – Lehullott csillagok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük