15 %

Rettenetes helyettes – Titkok a Lovecraft suliból

2.990 Ft 2.542 Ft

Gyártó/szerző: Charles Gilman

Kiadó: Ventus Libro Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 176 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9786155535376

Mikortól kapható: 2016-05-14

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12438 Kategóriák: , ,

Leírás

A Titkok a Lovecraft suliból hátborzongató sorozat egy kísértetjárta általános iskoláról, ahol szörnyek barangolnak a termekben, titokzatos fény dereng az ajtók mögött, és különös átváltozások zajlanak a szemünk előtt.

A hetedikes Robert Arthur csak egy dolgot akar: beilleszkedni az új iskolában. Ám a hely zsúfolva van szellemekkel és természetfeletti lényekkel. Mit tehet egy diák ilyenkor? Kérjen segítséget a tanároktól? Néhányan közülük álruhás szörnyetegek! Vagy keressen az osztálytársai között valakit, akiben megbízhat? Közülük is sokan átváltoznak! Ha Robertnek és barátainak sikerülne kiderítenie az igazságot a Lovecraft Általános Iskola titkos történetéről, rájönnének, ki vagy mi áll a rejtélyek hátterében.

A Titkok a Lovecraft suliból minden kötetének fantasztikus, átváltozó borítója van. Egyfelől nézve az iskola helyettes tanárát ábrázolja fordítsd el, és máris förtelmes démonná változik. Gyűjtsd össze a sorozat részeit, és minden kötettel egyre közelebb jutsz a Lovecraft suli rejtélyéhez. Mintha csak saját, kísértetjárta könyvtárszobád lenne.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rettenetes helyettes – Titkok a Lovecraft suliból” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük