15 %

Legyen, ahogy akarod! 1. – Béke vagy vége

1.692 Ft

Gyártó/szerző: Kate Welshman

Kiadó: Tessloff és Babilon Kiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 64 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632943190

Mikortól kapható: 2015-09-24

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11471 Kategóriák: , ,

Leírás

Ally Motbey már régóta hagyja, hogy rámenős BFF-je, Cat hozza a döntéseket a barátságukban. Most, a gimiben sincs ez másként, ám egyszer csak…

– Ally meghívást kap az egyik tanárától egy izgalmas latinkurzusra, márpedig Allynek nagyon bejön a latin, legalább annyira, mint az okos és jóképű James. De képes-e lépést tartani az idősebb társakkal, vagy totálisan leégeti magát James előtt? És mit szól majd Cat, ha rájön, hogy a barátnője ezúttal a saját feje után megy?

– Az iskola meghallgatást hirdet a sulimusical szerepeire, és az ambiciózus Cat magától értetődőnek veszi, hogy Ally is vele tart. Pedig hősnőnknek így nem csupán saját botfülűségével kellene megküzdenie, hiszen a musicalben részt vesz Tony is, a fiú, aki tavaly irtó kínos helyzetbe hozta, és akinek még mindig nem bocsátott meg. Vajon képes lesz Ally elkapni a ritmust?

Ebben a fantasztikus, feleletválasztós történetben TE hozol döntéseket Ally helyett, így válik ez igazán a TE sztoriddá! Kövesd a szíved egész végig, de ha mégis meggondolod magad, csak ugorj vissza, és ismerd meg az összes végkifejletet!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Legyen, ahogy akarod! 1. – Béke vagy vége” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.