15 %

Fangirl

2.762 Ft

Gyártó/szerző: Rainbow Rowell

Kiadó: Móra Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 10 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789631199482

Mikortól kapható: 2015-10-25

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11658 Kategóriák: , ,

Leírás

“Cath imádja Simon Snow-t.
Oké, Simon Snow-t mindenki imádja.
Ám Cath-nek az egész élete abból áll, hogy rajong amihez nagyon ért. Cath és Wren, az ikrek kisiskolás korukban menekültek a Simon Snow-sorozathoz, miután az anyjuk elment.
Elolvasták a könyveket. Újraolvasták őket. Beköltöztek a Simon Snow-fórumokra, továbbírták Simon Snow történeteit, az összes premieren valamelyik szereplőnek öltöztek.
Cath nővére nagyjából kinőtt a rajongásból, de Cath nem bír. Nem is akar.
Most, hogy felvették őket a főiskolára, Wren megmondja Cath-nek, hogy nem akar egy szobában lakni vele. Cath kikerül a védelmi zónájából, ettől fogva egyedül kell megállnia a lábán. Lesz egy mogorva szobatársa, akinek a kedves fiúja örökké náluk lebzsel; egy regényíró professzora, aki szerint a fanfickel bealkonyult a civilizációnak; egy jóképű évfolyamtársa, aki csak a szavakról akar dumálni és közben folyamatosan izgulhat lágyszívű, érzékeny apjáért, aki még sose volt igazán egyedül.
Tehát az a nagy kérdés: kibírja-e Cath úgy, hogy Wren nem fogja a kezét? Elég nagy már ahhoz, hogy a saját életét élje? Egyáltalán fel akar-e nőni, ha a felnőtté válás ára az, hogy le kell válnia Simonról?”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fangirl” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.