15 %

Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4.

2.549 Ft

Gyártó/szerző: Alan Bradley

Kiadó: Tilos az Á Könyvek
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 326 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789634031185

Mikortól kapható: 2015-10-10

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11540 Kategóriák: , ,

Leírás

Karácsony van, és Flavia de Luce a tizenegy éves kiskopó, a kémia megszállottja a laboratóriumába visszavonultan a Télapó csapdába ejtésén morfondírozik. Ám hamarosan megzavarja a patinás Luce-birtokra érkező filmes stáb, akik azért jönnek Buckshaw-ba, hogy a híres Phyllis Wyvern főszereplésével filmet forgassanak.
A színésznő meglepően kedvesen viselkedik a magányos Flaviával, kárpótolja nővérei gonoszságáért. Sőt, nagylelkűen még egy Romeo és Júlia előadást is elvállal. A tomboló hóvihar közepette Bishops Lacey minden lakója Buckshaw-ba igyekszik, hogy megnézze Wyvernt és partnerét. Amíg a közönség önfeledten szórakozik, az időjárás még zordabbra fordul, és a birtokot végleg elzárja a külvilágtól. Az ott rekedt emberek türelmesen várják a vihar végét, eközben rejtélyes családi titkokra is fény derül. De az este döbbenetes végkifejletére senki nincs felkészülve: egy filmtekerccsel megfojtott színészre bukkannak.
Vajon az összegyűlt vendégek közül ki rendezte ezt a vérfagyasztó előadást? Ahogyan a vihar egyre jobban tombol, s ahogyan a gyanúsítottak köre fokozatosan bővül, Flavia számára mégis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ki a gyilkos.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük