15 %

Dare You To – Aki mer, az nyer (Feszülő húr 2.) (kemény borító)

3.399 Ft

Gyártó/szerző: Katie Mcgarry

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 494 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789633992883

Mikortól kapható: 2017-01-02

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13010 Kategóriák: , ,

Leírás

Ha kiderülne az igazság Beth Risk családi életéről, a tizenhét éves lány édesanyját börtönbe zárnák, ő maga meg ki tudja, hová kerülne. Mindenáron védeni igyekszik tehát az anyukáját, mígnem egy szép napon a nagybátyja beavatkozik, és választásra kényszeríti Bethet: az anyukája szabadsága vagy a saját boldogsága. Így találja a lány egy fedél alatt magát a nagybácsi feleségével, aki ki nem állhatja, és új iskolában, ahol senki sem érti meg. Egyetlen srác kivételével, akit viszont ő nem akar közel engedni magához, de hiába.
Ryan Stone a város büszkesége, népszerű baseballsztár olyan titkokkal, amelyekről mélyen hallgat. Még a barátai előtt is, akikkel pedig mindenben osztozik, például őrült fogadásokban. Vajon mi a legőrültebb fogadás tárgya? Randira hívni a deszkás csajt, aki fütyül rá.
Ám ami fogadásnak indul, heves vonzalommá változik, amelyre se Ryan, se Beth nem számított. A kifogástalan hírű fiú egyszeriben kockára teszi álmait és az életét a lányért, akibe szerelmes, a lány pedig, aki senkit sem enged igazán közel magához, immár saját meggyőződését vonja kétségbe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dare You To – Aki mer, az nyer (Feszülő húr 2.) (kemény borító)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük