15 %

Angyalsors (Angyalsors-trilógia 1.)

2.542 Ft

Gyártó/szerző: Cynthia Hand

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelenés éve: 2012
Oldalszám: 432 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789632612034

Mikortól kapható: 2017-02-02

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13158 Kategóriák: , ,

Leírás

Clara Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a feladat. Látomása – pontosabban az ott megjelenő erdőtűz és vonzó külsejű idegen – hatására új városba költözik, új iskolába kerül. Miután megismerkedik Christiannel, aki nem más, mint – a szó szoros értelmében – álmai fiúja, kezd összeállni a kép, ám ugyanakkor minden összezavarodik. Feltűnik ugyanis egy másik srác, Tucker, akinek szemlátomást Clara emberi vonásai tetszenek.
Ahogy Clara próbál kiigazodni az érthetetlenné vált világban, addig nem sejtett veszélyek mellett olyan döntési kényszerekkel is szembesül, amelyekről nem is hitte volna, hogy bekövetkeznek az életében – őszinteség és színlelés, szerelem és kötelesség, jó és rossz között kell választania. Végre a látomásából ismert tűz is föllobban, de vajon Clara készen áll-e, hogy vállalja a sorsát?
Az Angyalsors megindító mese szerelemről és sorsról, egy lány vívódásáról, hogy a szabályokat kövesse vagy inkább a szívére hallgasson.
A regény egy trilógia első része, és már az egész világon nagy sikert aratott. A második kötet 2012 őszén fog megjelenni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyalsors (Angyalsors-trilógia 1.)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.