15 %

A jósnő kristálygömbje – Flavia de Luce rejtélyei 3.

2.549 Ft

Gyártó/szerző: Alan Bradley

Kiadó: Maxim Kiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 300 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632616537

Mikortól kapható: 2015-10-10

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11539 Kategóriák: , ,

Leírás

Alan Bradley egy elbűvölő regénnyel tér vissza, amelynek főhőse a rettentően okos és rendíthetetlen tizenegy éves nyomozó, Flavia de Luce. A koraérett vegyész mérgek iránti szenvedélyének köszönhetően deríti ki a Palánkosban történt gaztettek közötti összefüggéseket.
Flavia csak néhány kellemes órát szeretett volna eltölteni Bishops Lacey-ben a karneválon. Megkéri az idős cigányasszonyt, hogy jósoljon neki kristálygömbjéből, de baklövést baklövésre halmoz, s a jósnő sátra felgyullad. Flavia mindent helyre akar hozni, de tenni vágyásával az ellenkezőjét éri el, szerencsétlenséget hoz a cigányasszony fejére. A jósnőt éjnek évadján támadás éri a saját kordéjában. Vajon ez annak a helyi mendemondának a következménye, hogy őt okolják egy kisbaba évekkel korábbi elrablásáért?
Flaviát nem hagyja nyugodni a dolog, még akkor sem, mikor hőn szeretett nyomozótársával, Hewitt felügyelővel kell osztozkodni az ügyön. De hogy kapcsolódik a bűntény az eltűnt csecsemőhöz? Mialatt Flavia ezen töpreng, egy másik holttestre bukkan
Hűséges kerékpárján, Gladysen járja a vidéket nyomok után kutatva, s eközben találkozik egy elegáns művésznővel, akinek a birtokában van egy igen kivételes tárgy, egy portré, amely segít fényt deríteni a legnagyobb rejtélyre: milyen is Flavia legbelül?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A jósnő kristálygömbje – Flavia de Luce rejtélyei 3.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.