15 %

A kolosszus feltámasztása – A világ hét csodája 1.

2.549 Ft

Gyártó/szerző: Peter Lerangis

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 286 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789633736524

Mikortól kapható: 2016-04-23

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Leírás

“Ez a kötet Lerangis eddigi leglebilincselőbb műve. A fiatal olvasók imádni fogják a történetet. Már alig várom a folytatást!” Rick Riordan, a Percy Jackson-sorozat írója

Egy srác Jack McKinley egy hétköznapi srác nem hétköznapi problémával. Jack hat hónap múlva meghal.
Egy küldetés Miután Jack összeesik a forgalmas utcán, egy különös helyen lévő különös kórházba kerül. A kórházat egy Bhegad nevű, különös professzor vezeti, aki elárulja Jacknek, hogy betegségét egy gén okozza, mely azzal öli meg őt, hogy túl erőssé és gyorssá teszi. Pedig erősnek kell lennie, mert rá vár a világ megmentése.
Egy probléma A hét mágikus loculust ellopták és elrejtették a világ különböző tájain. Jacknek és társainak kell megtalálnia őket, mielőtt rossz kezekbe kerülnének. Mert akkor Jackék meghalnának, az elveszett világ felbukkanna, az óceánok kiöntenének, és a most ismert világnak befellegzett.
Hét csoda Jacket senki sem kérdezte meg arról, hogy hős akar-e lenni. Neki egyszerűen hősnek kell lennie. Egy srác. Egy küldetés. Egy nagy probléma. Az izgalmak a kolosszus feltámasztásával elkezdődnek, és nem is érnek véget, amíg a sorozat be nem fejeződik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A kolosszus feltámasztása – A világ hét csodája 1.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük