100 %

Ahol a barátom, ott az otthonom

2.990.001 Ft 2.542 Ft

Gyártó/szerző: Paul Griffin

Kiadó: Pozsonyi Pagony
Megjelenés éve: 2017
Oldalszám: 375 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789634102632

Mikortól kapható: 2017-04-20

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Leírás

Egy fiú találkozása egy loncsos kiskutyával felejthetetlen barátsághoz vezet ebben a mélyen megindító történetben, amelyben a főszerepet maga az élet, a veszteségek és a család valódi jelentése kapták.

Ben Coffin mindig is kívülállónak érezte magát. Örökbefogadott gyerekként folyton kerülgetnie kell az iskolában az őt szekálókat, délutánonként pedig sci-fi könyveket olvas a könyvtárban. Ez azonban hamar megváltozik, amikor rátalál egy Flip nevű kóbor kutyára és összebarátkozik a könyvtáros lányával, Halley-vel. Ben életében most először érzi, hogy tényleg tartozik valahová. A lány meggyőzi Bent, hogy írjanak együtt egy regényt. De ahogy a történet kezd kibontakozni, Ben élete egyre jobban összekuszálódik, miközben megpróbálja felfedezni magában az igazságot a barátságról és az otthon valódi jelentését.

“Lendületes, nevettető, elgondolkodtató és szívhez szóló. Paul Griffin az a fajta író, akit mindenkinek ismernie kellene, de legszívesebben inkább magunknak tartanánk meg.” – Markus Zusak, a Printz Honor díjas “A könyvtolvaj” írója.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ahol a barátom, ott az otthonom” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük