12 %

Pöttöm Pötty és a Folyadék Szörny

3.079 Ft

18 készleten

Cikkszám: 202299 Kategória:

Leírás

Bajban a világ, és megmentőre vár! Pöttöm Pötty, a bátor és dundi tündérlány visszatér, és ismét izgalmas kalandokba keveredik. Züzüke, a gonosz manó újfent nagy bajt kever, amikor kiszabadítja a félelmetes Folyadék Szörnyet, és rászabadítja a Folyadék Királyság lakóira. Pötty az egyetlen, aki legyőzheti a szörnyeteget, és megmentheti a fogságba esett királynőt. Vele tart osztálytársa, Berkenye is, aki a legügyesebb vitorlás a tündérvilágban. De vajon sikerrel járnak? Sikerül megmenteniük a királyságot, vagy a Szörnyeteg örökre beszennyezi? Győzd le Pötty segítségével a Folyadék Szörnyet!
Mesekönyv az egészséges táplálkozásról! Napjainkban hatalmas gondot jelent a szülőknek, ha rosszul eszik, válogat a gyermekük, vagy akár a fi atalkori elhízás is.
Tóth Eszter író, dietetikus üde, vidám története játékos formában ad át táplálkozási ismereteket. Eközben a fi atal olvasót izgalmas kalandokba repíti, ahol a barátság a legnagyobb kincs.
Az első kötet a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes gyermekkönyve. Vesd bele magad! Falni fogod. Pöttöm Pötty következő kalandja, ami a Folyadék Királyságba kalauzol el minket, nagyon fantáziadúsan mutatja be a folyadékok szerepét az egészségünk megőrzésében. A mesekönyv segítségével a kisgyermekek egy érdekes történet keretein belül nyerhetnek betekintést az egészséges táplálkozás világába. – Tóth Fruzsina, dietetikus
Felolvasásra 4, önálló olvasásra 7 éves kortól ajánljuk!

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író