14 %

A sötét prófécia Apollón próbái 2.

3.955 Ft

12 készleten

Cikkszám: 198032 Kategória:

Leírás

Apollón, az egykor ünnepelt isten különféle okokból szánalmas halandóvá silányult.
Most félvér barátai társaságában beutazza Észak-Amerikát, hogy teljesítse küldetését, és visszaférkőzzön Zeusz kegyeibe.
Zeusz azzal büntette fiát, hogy egy Lester nevű esetlen, pattanásos, halandó kamasz alakjában a földre taszította. Csak úgy kerülhet vissza olimposzi trónjára, ha feléleszti a sötétbe borult orákulumokat.
Apollón a Félvér Táborban kiállt sok veszélyes – és enyhén szólva is megalázó – próbatétel után most hajmeresztő küldetésre indul. Ő és társai azt a feladatot kapják, hogy keressék meg az ókor legveszélyesebb orákulumát, egy kísértetjárta barlangot, ahol Apollón megtudhatja, miként változhat vissza istenné – már amennyiben sikerül elkerülnie a halált vagy a tébolyt.
A csapatot a gonosz Triumvirátus második tagja, egy római császár hátráltatja küldetésében, akinek vérszomja és nagyzolása mellett még Nero is eltörpül.
Apollón csak úgy élheti túl a kalandot, ha egyesíti erejét a váratlanul felbukkanó szövetségesekkel, akik a félistenek világából sietnek a segítségére.
Tarts velünk ezen a viszontagságokban, vidámságban és haikukban bővelkedő utazáson!

„Ez egy Rick Riordan-könyv. Mit mondhatnék még? […] Bármi, ami olvasásra bírja a fiaimat, megérdemli az öt csillagot." – Kristine Griswold, amazon.com

10 éves kortól ajánljuk!

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író