15 %

Winter Wonderland – Gyerekjáték az angol! 5. (+DVD rajzfilmmel)

2.465 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: Digitanart Studió
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 116 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9786158041706

Mikortól kapható: 2016-06-19

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12613 Kategóriák: ,

Leírás

A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.

A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

A rendszeres Time for English-mese fogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

5. rész: A hét napjai

A hét napjai és napi teendők, időjárás és évszakok, formák és a méreteket leíró melléknevek, meleg ételek, néhány zöldség és gyümölcs neve, főnevek egyes szám/többes szám, mutató névmások (egyes/ többes szám): ez, az, ezek, azok.

A három főszereplő ezúttal varázslatos téli tájban találja magát. Beszélgetnek az évszakokról és az időjárásról, építenek hóembert, amelyet zöldségekkel és gyümölcsökkel díszítenek fel (meg is nevezik őket); találkoznak egy síoktatóval, aki síleckéket ad mindhármuknak, és mesél nekik a hóról, meg arról, hogyan kell felöltözni, amikor havazik. Elsorolják a hét napjait és a legfontosabb napi teendőket, beszélnek a téli sportokról. A téli ruhák kapcsán újra szóba kerülnek a ruhanevek és a méretek. A hóban látnak pingvineket is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Winter Wonderland – Gyerekjáték az angol! 5. (+DVD rajzfilmmel)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük