15 %

Shopping Spree – Gyerekjáték az angol! 3. (+DVD rajzfilmmel)

2.465 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: Central Médiacsoport Zrt.
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 32 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789633411957

Mikortól kapható: 2016-06-19

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12611 Kategóriák: ,

Leírás

A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.

A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

A rendszeres Time for English-mese fogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható.

A 3. rész tartalma: Mit vegyek fel?

Ruhadarabok és méretek, utasítások követése, érzelmek leírása, leírni valakiről, milyen ruhát visel.

Ebben a részben Ziggynek különböző ruhadarabok és cipők nevét tanítják meg, miközben újra átismétlik a színeket, számokat és méreteket. Megtanítják őt elszámolni tíztől húszig.

Nagyon vicces, ahogy mindhárman felpróbálgatják a ruhákat, összekeverik, mit mivel vesznek fel, rossz méretet választanak, és nem egymáshoz illő dolgokat párosítanak össze.

A fagyi árus rengeteg gombócot halmoz fel egyetlen tölcsérben. Persze a fagyi torony leomlik, Wiz azonban gyorsan odavarázsol még két tölcsért, és szépen elosztja bennük a fagyi gombócokat, majd hőseink elnyalják a három tölcsér fagylaltot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shopping Spree – Gyerekjáték az angol! 3. (+DVD rajzfilmmel)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük