100 %

Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól

29.989.995 Ft 2.549 Ft

Gyártó/szerző: Laura Overdeck

Kiadó: Móra Könyvkkiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 86 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789634152392

Mikortól kapható: 2017-02-28

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13231 Kategóriák: , ,

Leírás

“Szeretnénk, ha a gyerekeknek éppoly jólesne a matek, mint ebéd után a desszert.” Laura Overdeck, Time magazin

Célunk az, hogy a matek úgy épüljön be a gyerekek mindennapjaiba mint jó szórakozás. Gondoljon bele, kedves olvasó, mikor adott utoljára matekfeladatot gyerekének, unokájának a szórakozás kedvéért. Tegnap?
Tavaly? Talán soha? Ebben a könyvben mulatságos, mi több csintalankodásra buzdító kérdéseket találunk eltűnt zoknikról, csillámporról, vadállatokról; ez a matematika kimondottan “gyerekbarát”.
A több mint 100 feladat megmutatja csemetéinknek, hogy számok vesznek körül bennünket, ameddig a szem ellát. Mindenki talál számára érdekeset a három nehézségi szinten (Apróknak, Kicsiknek, Nagyobbaknak) feltett kérdések között. Mi több, mostantól már Ráadás kérdés is van. Meséljünk, játsszunk, számoljunk!

“Amit kapunk a Mesés számok – számos meséktől: öröm, vidámság, sikerélmény és a tudat, hogy a matek vicces és humoros (is tud lenni).
Mert lássuk be, igenis vonzó feladat kiszámolni a Föld és a Hold távolságát – elefántban. Játsszatok jót, és ne higgyetek senkinek, aki azt akarja elhitetni veletek, hogy a matek unalmas!” Szmutni Ibolya, Hintafa blog

Ez a könyv nemcsak szórakozásnak jó, hanem biztonságot adó éjszakai fényként is használható. Próbálja csak ki egy félhomályos helyen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük