15 %

Storm Sisters – A süllyedő világ

2.975 Ft

Gyártó/szerző: Mintie Das

Kiadó: JCS Média Kft.
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 24 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789634030850

Mikortól kapható: 2015-06-21

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11281 Kategóriák: , ,

Leírás

A múlt, a jelen és a jövő összes kalózlányának!

Az 1780-as években járunk. Öt fiatal lány, Charlie, Sadie, Liu, Raquel és Ingela segítség és kísérk nélkül vág neki a világtengereknek. A Pusztulás Napjaként ismert rettenetes eseményekben nekik is meg kellett volna halniuk minden szerettükkel együtt. Megmenekültek, de most már senkiben sem bízhatnak. Saját biztonságuk érdekében elhíresztelték csoportjukról, hogy ők a féktelen és kegyetlen Kalózlányok, viszont egyáltalán nem biztos, hogy ez a fedőtörténet elég védelmet nyújt egy rejtőzködő ellenségekkel teli világban.

Liu bosszúszomjas apja az életükre tör, ezért a Kalózlányok kénytelenek ismeretlen vizekre evezni. Akár életük árán is megmentenék a szultán hajóit a kalóztámadástól, de vajon sikerrel járnak? Ráadásul a homályos múltból egy lázadó fiúcsapat is felbukkan, ezért már nem csak a lányok testi épsége kerül veszélybe, hanem az érzelmeik is. Dönteniük kell, mi a fontosabb: az igazság vagy a saját életük.

Most végre a lányoké a végtelen óceán!

A Storm Sisters – A süllyedő világ csodásan ötvözi a modern írásmódot az elképesztő történelmi környezettel és a felejthetetlen szereplőkkel.

Kalandra fel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Storm Sisters – A süllyedő világ” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük