15 %

Mentsük meg a fáraót! – Történelmi tetthelyek

2.116 Ft

Gyártó/szerző: Renée Holler

Kiadó: Naphegy Kiadó
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 120 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789639869615

Mikortól kapható: 2016-06-01

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12534 Kategóriák: , ,

Leírás

Amikor Thuja apját és testvérét letartóztatják sírrablás vádjával, a kislány rögtön sejti, hogy csak egy óriási tévedésről lehet szó. A helyszín Egyiptom, és i. e. 1250 körül járunk, amikor a sírrablásért igen komoly büntetés jár: a szerencsésebbeknek csak az orrát és fülét vágják le, egyébként halál fia, aki a sírok fosztogatására vetemedik.
Nem csoda, hogy Thuja azonnal az igazság nyomába ered, ám ez nem is olyan egyszerű: a szálak Thébába vezetnek, de Thujának és barátjának, Hapunak igencsak jeleskedniük kell rejtvényfejtésben és nyomolvasásban, mire eljutnak odáig. Tarts velük, kalandozz az ókori Egyiptom csodás helyszínein! A lebilincselően izgalmas nyomozás tétje pedig nem is csak Thuja rokonainak tisztázása Mentsd meg te is a fáraót!

A Naphegy Kiadó legújabb sorozata, a Történelmi tetthelyek lapjain új értelmet nyernek a történelemkönyvek száraz adatai. A főszerep mégsem a tanulásé: a fordulatos cselekmény és a fejezetek végén található rejtvények elsősorban szórakoztatják az ifjú nyomozókat, a függelékben található mellékletek pedig segítik rendszerezni a játszva megszerzett tudást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mentsük meg a fáraót! – Történelmi tetthelyek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük