15 %

Helka-trilógia – Díszdobozos kiadás (Jelenleg nem kapható)

9.320 Ft 7.922 Ft

Gyártó/szerző: Nyulász Péter

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 32 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9786155633621

Mikortól kapható: 2017-01-17

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 13068 Kategóriák: , ,

Leírás

HELKA – A Burok-völgy árnyai (2016, 7. kiadás)
Különös események zavarják meg a Balaton északi partjának nyugodt mindennapjait. A tihanyi Soktornyú Kastély népe ünnepre készül: Helka hercegkisasszony hamarosan hivatalosan is trónörökössé válik. Ám hősünk unja a felhajtást, elszökik inkább a tiltott rengetegbe szamócázni. Mindeközben a közeli Burok-völgyben sötét lelkű teremtmények gyülekeznek, hogy a kegyetlen Bora vezetésével feldúlják a Balaton békéjét, és bosszút álljanak a hercegi páron.

CIPRIÁN – A Balaton hercege (2015, 2. kiadás)
Az előző kötetből megismert szereplők útjuk során új barátokat és ellenségeket szereznek. Megtudjuk, hogyan keletkezett száz halom Battán, tengerszem a Megyer-hegyi malomkőbányában, földvár a Balatonnál, vagy a Sió-csatorna. A fődipicinyek, nyápicok, dinkák, sziporkák, csordásfarkasok, Zemúr és Mitmitke, úgy gabalyítják a történet szálait, hogy azok az óbudavári mosókutat övező fa gyökereihez lesznek hasonlatosak. Ciprián a varázslat helyett a józan ész hatalmában bízik, ám elvarázsolja az az érzés, ami néha elveszi az eszünket.

KAMOR – Helka menyegzője (2016)
A történet azon a helyen kezdődik, ahol a Ciprián története véget ér: a füredi parton. Felbukkan Kamor varázsló igazi, de mindeddig titkolt ellenfele. Jogos tulajdonát követeli vissza Kamortól: a varázserejű nap-éj kristályok egyikét. A varázsló igazi nagysága mutatkozik meg elmesélt történetében. Kiderül, hogyan tartóztatta fel eddig a gonosz erők térnyerését, ám a végső győzelemhez még az ő ereje és bölcsessége sem elegendő.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Helka-trilógia – Díszdobozos kiadás (Jelenleg nem kapható)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük