20 %

Anyukák világa

2.720 Ft

Gyártó/szerző: Carla Nazareth, Marta Gómez Mata

Kiadó: Ventus Libro Kiadó
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 72 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9786155535390

Mikortól kapható: 2016-06-01

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12541 Kategóriák: , ,

Leírás

Van egy anyukavilág, ahol Bicikli anyuka ölelései puha kormánnyá változnak, ahol szundítani és ahova támaszkodni lehet, ahol Eper anyuka mindig, amikor úgy alakul, elpirul a boldogságtól, és Harmonika anyuka fülbemászóan, elegánsan és vidáman játszik egészen addig, míg titokban sírva nem fakad.
Egy anyukavilág, ahol Sárkány anyuka fénylő és hosszú hátgerincén, mint egy villámvasúton, lecsúsznak a gyermekei, ahol Csipkerózsika anyuka teletölti az ágyat játékokkal, könyvekkel és reggelivel teli tálcákkal, és ahol Kalóz anyuka hajósinasaival reggelenként kifosztja a hűtőt.
Egy anyukavilág, ahol Sellő anyuka szeme olyan szép, mint a tengerekről verselő költők költeményei, ahol Csokoládé anyuka olyan melegséges és megnyugtató, akár egy csésze forró csokoládé, ahol Picasso anyuka kíváncsian megbámulja a világot, majd lerajzolja, és ahol Vonat anyuka a tökéletes logisztika, a precíz gépezet és erős motorok zsenije.
És egy anyukákkal teli világban ők mind Hercegnő anyukák, mert midannyian hisznek a mesékben, és meggyőződésük, hogy léteznek boldogan végződő történetek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anyukák világa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük