15 %

Adventi népmesék és legendák – 24 ünnepváró történet a világ minden tájáról

2.933 Ft

Gyártó/szerző: Bajzáth Mária

Kiadó: Tilos az Á Könyvek
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 392 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789634102069

Mikortól kapható: 2016-10-16

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Cikkszám: 12863 Kategóriák: , ,

Leírás

A népmesék és legendák évezredek értékeit, nemzedékek tudását őrzik. Az örök életű történetek kiemelik az olvasót a mindennapokból, és minden korosztálynak örömet hoznak, nemcsak az Advent napjaira.
A világ minden tájáról válogatott népmesék ünnepről, szeretetről, jócselekedetekről szólnak. A lappok meséje a fényről, a magyar legendák Jézus születéséről, cselekedeteiről, a szláv történetek az ünnep erejéről. A felsoroltakon kívül, olvashatunk még a gyűjteményben mexikói, olasz, cigány, lapp, orosz, eszkimó, ukrán, francia, cseh, norvég, perzsa történeteket az ünnep erejéről, az igazi vendégszeretetről, és a valódi emberi kapcsolatok csodáiról.
A könyv adventi kalendáriumként is használható, december első napjától karácsonyig minden napra jut egy történet. A huszonnégy történet az ünnepváró napokon lehetőséget teremt, meghitt, összebújós pillanatokra, és egy olyan különleges ajándékozásra, amelyben az is kap, aki ad, és az is ad, aki kap. Mesélni és mesét hallgatni mindenkinek öröm, a mese kicsinek-nagynak életre szóló ajándék.
A kötet jótékony célt szolgál, minden bevétele, a Meseközpont Alapítvány gyermekvédelmi gondozásban élő gyerekekért folytatott munkáját segíti.
Bajzáth Mária a Meseközpont Alapítvány szakmai vezetője, mesepedagógia szakértője, a sikeres Népmesekincstár sorozat szerzője.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adventi népmesék és legendák – 24 ünnepváró történet a világ minden tájáról” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük