15 %

Misu és Cili kockás könyve – Piros-kék

2.202 Ft

Gyártó/szerző: Beck Andrea

Kiadó: Manó Könyvek
Megjelenés éve: 2016
Oldalszám: 64 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789634032267

Mikortól kapható: 2016-06-19

Várható szállítás: 2–4 munkanap

Leírás

A Titoktündér-sorozat szerzőjének legújabb képeskönyvei Misu és Cili kalandjai vidám és tanulságos történeteket tartalmaznak 0-6 éves gyerekek számára.
Róluk és nekik szólnak, többek között pelenkáról, kismotorról, konnektorról, játékokról, óvodáról, kistestvérről, alvásról, fürdésről, szófogadásról, utazásról, irigységről, fodrászról, köszönésről, cumiról, állatokról, és még sok minden másról a hétköznapokból. A sorozat kötetei egymástól függetlenek, bármilyen sorrendben olvashatóak, és észrevétlenül adják át a pozitív életszemlélet alapjait. Kicsiknek és nagyoknak segítenek abban, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen.
Ezen könyv öt meséjében szóba kerül az utcai közlekedés, kistestvér születése, a szobatisztaság, az osztozkodás és a veszekedés, valamint megismerkedhetünk a család új tagjával, Puszedlivel is.
A szerző előszava: “Ajánlom szeretettel mindazoknak, akik hozzám hasonlóan futottak már lélekszakadva műanyag kismotor, vagy futóbicikli után. Ugyanígy azoknak is, akik próbáltak már két veszekedő kisgyereket szétválasztani, vagy meggyőzni bármiről. Azoknak pedig különösen, akiknek a szobatisztasággal, esetleg a kistestvér születésével kapcsolatosan adódtak nehézségeik.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Misu és Cili kockás könyve – Piros-kék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.