15 %

Viszlát, pelus! – Felkészítő csomag kislányoknak (jelenleg nem rendelhető)

2.541 Ft

Gyártó/szerző: Dr. Janet Hall

Kiadó: Tudatos Lépés Kft.
Megjelenés éve: 2010
Oldalszám: 216 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789639991002

Mikortól kapható: 2015-10-25

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Leírás

A Viszlát, pelus! csomagban minden megtalálható, ami az eredményes szobatisztaságra szoktatáshoz szükséges. Segítségével hat könnyű lépésben sajátíthatjuk el a szobatisztaságra nevelést, bátorítva és támogatva gyermekünket ebben a fontos fejlődési szakaszban.

A felkészítő csomag tartalma:
– Hat lépésből álló útmutató a szülőknek könnyen követhető instrukciókkal, hasznos ötletekkel és bevált módszerekkel a szobatisztaságra szoktatáshoz.
– Vidám illusztrációkkal díszített keményfedelű könyvecske, melyben magával ragadó történet bátorítja és segíti a gyerekeket a WC használatának tanulásában.
– 48 jutalommatrica a gyerekek buzdítására és a sikerek pozitív megerősítésére.
– 2 jutalomposzter elbűvölő rajzokkal, melyekre a matricákat ragaszthatjuk.

Viszlát, pelus! című kiadványunkkal a szobatisztaságra szoktatás kellemes és sikerélményekkel teli tapasztalat lehet mind a szülő, mind a gyermek számára.

Dr. Janet Hall a “Vessünk véget a bepisilésnek” program alapítója. Klinikai pszichológusként és két gyermek édesanyjaként már több mint 35 éve kezeli gyermekek ezreit, akiknek problémát jelent a szobatisztaság akár éjjel, akár nappal. Több könyv és számos hangfelvétel szerzője, melyek önbecsülésük helyreállításában és a hisztirohamok kordában tartásában segítenek a gyerekeknek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Viszlát, pelus! – Felkészítő csomag kislányoknak (jelenleg nem rendelhető)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.