15 %

Ki vigasztalja meg a gyerekeket? – Válás és gyász a családban

2.975 Ft

Gyártó/szerző: Singer Magdolna

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó
Megjelenés éve: 2013
Oldalszám: 320 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9786155281075

Mikortól kapható: 2015-10-25

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Leírás

Vajon mit élnek át a gyerekek, amikor szüleik válnak, vagy amikor elvesztik egy közeli családtagjukat? Mire van szükségük ezekben a nehéz időkben? És ki vigasztalja meg őket, ha a szülők saját fájdalmukban, dühükben nem tudnak feléjük fordulni?
Súlyos veszteség idején a gyerekek legtöbbször nem tudják megfogalmazni, min mennek keresztül. Modern világunkban ráadásul a gyász tabu: a felnőttek sokszor saját érzéseikkel sincsenek tisztában, nemhogy a gyerekekével. Így a hiány meggyászolásában – ha egyáltalán megtörténik – a kicsik általában magukra maradnak, és ez a magány és elhagyatottság felnőttéletükre is kihat.
Singer Magdolna gyászterapeuta bevezet minket egy rejtett világba: gyerekek és felnőttek mesélnek fiatalon átélt veszteségeikről, és arról, miként tudtak megküzdeni fájdalmas érzéseikkel. Harminc különálló történet segít megérteni, mit éreznek és észlelnek a gyermekek válás és halotti gyász idején, a megható önvallomásokból pedig az is felsejlik, hogyan vigasztalhatjuk, támogathatjuk őket életük e nehéz szakaszában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ki vigasztalja meg a gyerekeket? – Válás és gyász a családban” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.