20 %

Angry Birds Playground – Piros oktató és foglalkoztató könyve

1.199 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: JCS Média Kft.
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 32 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9786155507175

Mikortól kapható: 2016-02-21

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11964 Kategóriák: ,

Leírás

Piros és a többi madár örömüket lelik a verőfényes napsütésben. Egyszer csak Piros észreveszi, hogy Matilda eltűnt! Azért, hogy megtalálja, Piros egy izgalmas felfedezőútra indul. Azonban a Rosszcsont Malacok megint ott ólálkodnak körülötte

. Piros oktató és foglalkoztató könyve tele van olyan szórakoztató feladatokkal, amelyek nagymértékben elősegítik a gyerekek alapvető tudásának megszerzését. A könyvben olyan feladatok sokasága található, mint a tárgyak csoportosítása és párosítása, a sorozatok folytatása, az ábécé, a számok, a színek és az alapvető formák megismerése.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás csupa móka, meghódíthatod vele az egész világot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angry Birds Playground – Piros oktató és foglalkoztató könyve” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük