20 %

Angry Birds Playground – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal!

1.199 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: JCS Média Kft.
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 24 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9786155507205

Mikortól kapható: 2016-02-21

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11963 Kategóriák: ,

Leírás

Egy hatalmas vihar után Piros és Chuck néhány rejtélyes kincsesládát talál, amelyeket partra sodort a víz. Most itt a lehetőség, hogy veled együtt nézzék meg, mi minden van bennük! Ez a mókás angol oktató és foglalkoztató könyv bevezeti a gyerekeket az angol nyelv csodálatos világába, és megtanítja nekik az alapvető szókincset, nyelvi fordulatokat és mondatokat.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

A Rovio Learning csapata a legjobb oktatási szakemberekkel együttműködve több oktató könyvet is készített, amelyeket a kisgyermekkori oktatási tananyag alapján állítottak össze. A rendkívül széles skálát felölelő címeikkel a gyerekek az alapvető tantárgyak lényeges tudásanyagát sajátíthatják el, mókás ismeretátadás és szórakoztató feladatokon keresztül, amelyek könnyedén megtalálják a közös hangot minden gyerekkel.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás egy merő móka, meghódíthatod vele az egész világot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angry Birds Playground – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük