20 %

Angry Birds Playground – Chuck oktató és foglalkoztató könyv

1.199 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: JCS Média Kft.
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 24 oldal
Kötés: irkafűzött
ISBN: 9786155507229

Mikortól kapható: 2015-08-06

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11375 Kategóriák: ,

Leírás

Vegyél részt egy ízletes erdei pikniken Chuckkal és a többi Morcos Madárral! Segíts a madaraknak összekészíteni a piknikes kosarat és megtalálni a tökéletes helyet egy kellemes piknikhez. De várjunk csak néhány meglepetés vendég is közeleg, viszont nekik a tojásokra fáj a foguk!

Chuck oktató és foglalkoztató könyve tele van többféle szuperjó szórakoztató feladatokkal, amelyek nagymértékben elősegítik a gyerekek alapvető tudásának megszerzését. A könyvben olyan feladatok sokasága található, mint a tárgyak csoportosítása és párosítása, a sorozatok folytatása, az ábécé, a számok, a színek és az alapvető formák megismerése. Ráadásul egy színpompás matricalapot is tartalmaz.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A rendkívül lebilincselő és hallatlanul ösztönző Angry Birds Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás egy merő móka, meghódíthatod vele az egész világot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angry Birds Playground – Chuck oktató és foglalkoztató könyv” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.