20 %

Angry Birds Playground – Bomba oktató és foglalkoztató könyve

1.199 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: Manó Könyvek
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 12 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789634030584

Mikortól kapható: 2015-08-06

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Cikkszám: 11376 Kategóriák: ,

Leírás

Boldog nap virradt Malac-szigetre! A madarak pompás születésnapi bulit szerveznek Bombának, király ajándékokkal és ínycsiklandó ételekkel. Ám ez nem lesz gyerekjáték a Morcos Madarak számára! A Rosszcsont Malacok soha sincsenek elég messze, és mindig csak a tojásokon jár az eszük

Bomba oktató és foglalkoztató könyve bővelkedik bombasztikusan szórakoztató feladatokban, amelyek nagymértékben elősegítik a gyerekek alapvető tudásának megszerzését. A könyvben olyan feladatok sokasága található, mint a tárgyak csoportosítása és párosítása, a sorozatok folytatása, az ábécé, a számok, a színek és az alapvető formák megismerése. Ráadásul egy színpompás matricalapot is tartalmaz.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A rendkívül lebilincselő és hallatlanul ösztönző Angry Birds Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás egy merő móka, meghódíthatod vele az egész világot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angry Birds Playground – Bomba oktató és foglalkoztató könyve” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.