12 %

Markoló – Excavator, 144 darabos Kifestő karton makett, modell építő- és kreatív szett

11.862 Ft

3 készleten

Cikkszám: 202994 Kategória:

Leírás

Építs, színezz, játssz – egyedül, barátokkal, vagy az egész családdal! *Kifesthető, színezhető, papírkarton-makett – építő- és kreatív szett.
*Keltsd életre a saját, egyedi, élethű járművedet! A színeknek csak a képzelet szab határt. Használj filctollat vagy ecsetet, kedved szerint. Ollóra, ragasztóra sem lesz szükséged az összeállításhoz. *Az egyszerű formákat és a tökéletes illesztéseket igazán kicsi gyermekkezekhez tervezték. *Nagyszerű és szórakoztató elfoglaltság akár több gyereknek is. *A végeredmény látványosan nagy méretű játék, ami a termék csomagolásán, az életnagyságban készült fotón is látható (pontos méretek alább a leírásban). Egyes részei nyithatóak vagy forognak. *Az elkészült makett időtálló, játékálló, hiszen kiváló minőségű alapanyagból készült. Így sokáig örömteli része lesz a mindennapi játéknak. A kifestő építőjáték makett: *alapanyaga kiváló minőségű papírkarton *nem szükséges hozzá sem olló, sem ragasztó *filctollal vagy ecsettel is kifesthető, tetszés szerint *3-99 éves korig ajánlott Nem csak szórakoztató, hanem: *Fejleszti a kézügyességet, a finommotorikát *Fejleszti a koncentrációt *Fejleszti a kéz-szem kordinációt *Fejleszti a képzelőerőt, a kreativitást *Türelemre és kitartásra buzdít, sikerélményt és önbizalmat ad *Tartós anyagból készül, sokáig „játékálló”, ugyanakkor pehelykönnyű *Környezetbarát játék fenntartható gyártásból, FSC minősítéssel rendelkezik A csomag mérete: 36×36 cm, a címlapfotón a kész modellről készült kép életmű méretű.
Trendi témák a sorozatban: Autó, Helikopter, Űrhajó, Traktor, Kamion, Hajó Tűzoltóautó, Versenyautó, Repülőgép, Betonkeverő, Billenős teherautó, Óceánjáró hajó, Üzemanyagszállító, Tengeralattjáró

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író