14 %

Written in the Scars – Sebhelyeinkbe írva

3.267 Ft

12 készleten

Cikkszám: 194854 Kategória:

Leírás

Beleszeretni valakibe egyszerű. Kiszeretni pedig a legnehezebb dolog a világon. És Elin és Tyler Whittnek borzasztóan nem megy.
Elin sorsa abban a pillanatban megpecsételődött, ahogy a helyi kosárlabdasztár rámosolygott. Rettenetesen egyszerű volt beleszeretni a városka sötét hajú sármos mosolyú és erős, atlétikus alkatú nagymenőjébe.
Ezernyi álmos mosoly, céltalan vidéki kocsikázás és a hátsó ajtó nyikorgó csukódása után beköszönt a valóság. És mindenkit ledönt a lábáról. Szerelembe esni volt a dolgok könnyebbik fele. Nézni, ahogy minden darabjaira hullik, lehetetlenség.
Mikor Ty felbukkan azzal az elhatározással, hogy megmenti a családját a széthullástól, Elin a múlt veszekedései és egy új kezdet ígérete között kezd őrlődni. Ty az a férfi, akinek a kezébe helyezte a szívét, a férfi, akit mindennél jobban szeret. De ő az a férfi is, aki a világon a legtöbb fájdalmat képes okozni neki.
Az élet nem mindig egyszerű. A szerelmet nem a nyúlszívűeknek találták ki. De az élet tanulságos, és ezt Ty és Elin sebhelyei bizonyítják. A szerelmük van megírva azokban a sebhelyekben, amik vagy együtt tartják őket… vagy szétszakítják őket örökre. Adriana Locke sikerkönyve, egy rendhagyó, komoly romantikus történet. Mélyedj el benne!

„Adriana Locke fenomenális regényt írt igazi, hús-vér karakterekkel, akikkel könnyű azonosulni, akik tökéletesek tökéletlenségükben, és egy szívbe markolóan gyönyörű történettel." – Wit & Wonder Books, goodreads.com

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
18 éves kortól ajánljuk!

További információk

EAN

ISBN

Megjelenés

Kötésmód

Oldalszám

Nyelv

Kiadó

Író